Тракторы, сельхозтехника Case IH в Молдове | Tractoare in Moldova

Ставчены: 079 431 144

Бельцы: 079 401 118

Комрат: 078 884 988   

O decadă de excelență în agricultură împreună cu AgroProfi

Cu o poveste de succes începută în 2013, compania AgroProfi sărbătorește 10 ani în care și-a dedicat timpul și eforturile pentru a deveni o prezență semnificativă pe piața tehnicii și utilajelor agricole din Republica Moldova. În ciuda riscului inițial al unui start-up într-o piață încă neformată, AgroProfi a avut viziunea de a aduce cele mai bune branduri europene și americane, pentru a dezvolta o agricultură durabilă în țara noastră.

Pentru a sărbători această realizare importantă, conducerea a organizat un forum jubiliar la care au fost invitați clienți, angajați, furnizori și parteneri. Cu peste 150 de participanți, evenimentul a reflectat succesul și angajamentul pe parcursul acestor ani.

„Suntem o companie orientată spre inovație și dorim să experimentăm. Obiectivul nostru principal a fost întotdeauna să facem clienții noștri mulțumiți și fericiți de colaborarea cu noi. Prin urmare, am hotărât să organizăm un eveniment într-un format care să ne permită să petrecem timpul împreună cu clienții noștri și totodată să le facem o incursiune în realizările noastre timp de 10 ani”, a punctat directorul Companiei Vladimir Ghiliov.

Directorul companiei a subliniat rolul echipei în succesul AgroProfi. Compania se mândrește cu un colectiv profesionist, cunoștințe vaste și cu angajați devotați care au fost cheia dezvoltării.

„În acești 10 ani, am investit mult efort, timp și resurse, dar cel mai valoros activ al nostru este echipa noastră. Am construit un colectiv excepțional care știu să îmbie profesionalismul, cunoștințele, experiența și devotamentul într-un mod remarcabil. Ne mândrim nu doar cu realizările noastre, ci și cu capacitatea noastră de a planifica obiective și strategii pe termen lung”, a mai menționat Vladimir Ghiliov.

Despre atmosfera caldă și prietenoasă ce domnește în cadrul echipei au vorbit și angajații care apreciază stilul de management în cadrul companiei. Fiind menționat și faptul că relațiile strânse și colaborarea eficientă dintre colegi au creat un mediu de lucru plăcut și productiv.

„Cu mulți ani în urmă, am ales AgroProfi și pot spune că nu am regretat niciodată. Aici am găsit nu doar colegi, ci prieteni adevărați. Felicit compania pentru 10 ani de succes și îi urez să continue să crească”, a declarat Ion Chisol, agent vânzări cu o experiență de 9 ani.

Oleg Uzun a fost angajat recent în funcția de agent vânzări pentru regiunea de sud a Republicii Moldova și recunoaște că alegerea sa a fost una de bun augur.

„Aceste prime trei săptămâni au fost extrem de plăcute. Am fost primit cu brațele deschise de către echipă. Prin munca noastră dedicată sunt convins că vom continua să atingem noi rezultate. Sunt nerăbdător să contribui la creșterea și prosperitatea companiei AgrpoProfi”, ne-a relatat Oleg Uzun.

În contextul ascensiunii companiei AgroProfi, Victor Cucerescu, un inginer dedicat al echipei, a subliniat că în industria agricolă sunt cerințe în continuă schimbare.

„Este impresionant să observ cât de rapid crește compania AgroProfi. Pentru a face față provocărilor din acest domeniu ne străduim să fim acea echipă care se adaptează rapid la noile tendințe, care inovează și care își asumă cu pasiune misiunea de a contribui la prosperitatea agriculturii”, a menționat Victor Cucerescu.

Cuvinte de apreciere și felicitare au fost acordate și de către clienții companiei mulțumiți de achiziționarea tehnicii premiu.

„Recent, am achiziționat un tractor Case IH 225 și suntem extrem de mulțumiți de performanțele acestuia. Aș vrea să împărtășesc cu toți fermierii această experiență pozitivă pentru că după procurare am beneficiat de un serviciu post-vânzare util și eficient. Le doresc să aibă parte de clienți fideli, vânzări de succes și să vină mereu cu noutăți pentru noi”, a relatat tânărul fermier Vadim Bîzdîga, reprezentantul SRL Bucovineanca din satul Trinca, Raionul Edineț.

Petru Tagadiuc din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca, a subliniat că evenimentele organizate de AgroProfi fortifică relația dintre companie și clienți.

„Serviciile lor sunt la înălțime, iar departamentul de service este prompt în a răspunde la orice solicitare. Am avut chiar ocazia să vizitez unele dintre uzinele de producere a tehnicii agricole pe care am procurat-o și o utilizez în gospodărie. Le doresc succes în continuare și sper că vor continua să ofere aceeași calitate și servicii excelente”, a menționat clientul.

Nelipsiți de la evenimentul de celebrare a 10 ani de AgroProfi au fost și furnizorii.

„Colaborăm cu Agroprofi de peste cinci ani, iar interacțiunea dintre noi se dezvoltă excelent. Pentru compania Grégoire Besson, apropierea de clienți a fost întotdeauna o prioritate, iar compania AgroProfi, dealerul nostru din Republica Moldova, este capabilă să asigure o comunicare directă și bidirecțională cu fermierii. Evident, un astfel de abordaj în afaceri contribuie la o dinamică pozitivă. În domeniul vânzărilor utilajelor Grégoire Besson, Moldova se aliniază cu unele regiuni din Ucraina, cele mai prospere în agricultură. De-a lungul întregii noastre colaborări cu AgroProfi, am primit numai feedback-uri pozitive din partea fermierilor cu privire la service-ul oferit pentru echipamentele Grégoire Besson. Acest lucru este o dovadă a profesionalismului și a responsabilității dealerului nostru din Republica Moldova”, a declarat Dmitri Vinarschi, reprezentantul Grégoire Besson în Ucraina, Moldova și Georgia.

Vitalie Kurochkin, manager de marketing Case IH în Ucraina și Republica Moldova a apreciat serviciile oferite de compania AgroProfi printr-o comparație cu alți dealeri din Europa.

„Dacă luăm în considerare numărul de utilaje agricole de marcă, produse în principal în Occident, Moldova este o piață relativ mică. Cu toate acestea, ea este importantă, deoarece pe piața moldovenească a utilajelor agricole, cea mai mare pondere o deține Case IH (aproximativ 20-25%). Acest rezultat impresionant se datorează în mod evident calității serviciilor oferite de dealerul Case IH din Republica Moldova, compania Agroprofi. Trebuie menționat faptul că din cele trei filiale regionale AgroProfi din Moldova, două au obținut cel mai înalt nivel de calificare, cunoscut sub numele de Masters, în sistemul global de evaluare a dealerilor Case IH. Asemenea statut este deținut de nu mai mult de 10-12 centre de dealeri din întreaga Europă. Drept comparație, în Franța există aproximativ 70 de centre de dealeri Case IH, dar doar câteva dintre ele au calificarea Masters. Aceasta demonstrează cât de bine reușește Moldova să performeze atât în vânzarea, cât și în serviciul de întreținere a utilajelor Case IH, ceea ce poate fi descris ca „muncă pentru rezultat”, a punctat managerul de marketing Case IH în Ucraina și Moldova.