Тракторы, сельхозтехника Case IH в Молдове | Tractoare in Moldova

Ставчены: 079 431 144

Бельцы: 079 401 118

Комрат: 078 884 988   

NOUL FARMALL 75C ELECTRIC - DISTINCȚIA MACHINE 2024


Case IH sărbătorește o victorie pentru tractorul Farmall 75C ElectricMAȘINA ANULUI 2024.

Unul dintre cele mai râvnite premii din industria ingineriei agricole de la înființarea sa în 1997, premiile sunt evaluate de un juriu format din reviste profesionale de mașini agricole din întreaga Europă și sunt acordate bienal în timpul Agritechnica. Cuprinde peste o duzină de categorii, de la XXL până la tractoare specializate și de la lucrarea solului până la logistică, iar tractorul Farmall 75C Electric a câștigat categoria Utility Tractor.

Noul Case IH Farmall 75 C Electric este, fără îndoială, una dintre cele mai interesante evoluții din istoria mărcii – și din sector în ansamblu. Lansat în anul centenar al mărcii Farmall, lansarea primului tractor complet electric din industrie subliniază angajamentul Case IH față de agricultura durabilă. Farmall 75 C Electric are o transmisie electrică cu cuplu instantaneu, care reduce uzura frânelor și anvelopelor, mărește viteza și puterea de tracțiune atinsă, reduce nivelul de zgomot și scade costurile de operare cu până la 90%.

Ce mod fantastic de a sărbători primele zile grozave la Agritechnica 2023 – Farmall 75C Electric, un punct culminant al standului Case IH la debutul său european la expoziție, este MAȘINA ANULUI 2024 în categoria tractoare utilitate”, spune Mirco Romagnoli , Vicepreședinte, Case IH pentru Europa.

„Acesta este un rezultat foarte meritat pentru Case IH și pentru echipa noastră de proiectare și inginerie, și în special pentru cei implicați în dezvoltarea acestui pachet inovator de putere. Premiul Farm Machine este una dintre cele mai importante distincții din industrie și sunt extrem de mândru de faptul că a fost acordat acestei ultime evoluții a Farmall, un pas  înainte în eficiență și protecția mediului, care este o piatră de temelie potrivită în anul celebrării celor 100 de ani al mărcii Farmall marcând următoarea evoluție.”

„Cu o transmisie electrică cu cuplu instantaneu, care reduce uzura frânelor și anvelopelor, crește viteza și puterea de tracțiune atinsă, reduce nivelul de zgomot și scade costurile de operare cu până la 90%, Farmall 75C Electric ilustrează exact că angajamentul Case IH față de viitorul agriculturei este unul de durată și pregătit pentru   piață. Mulțumim din nou juriului și echipei noastre geniale de dezvoltare Case IH!”

Numele Farmall a simbolizat agricultură modernă de când primul Farmall a fost introdus în 1923”, adaugă Christian Huber, Vicepreședinte Global Tractor Product Management Case IH și Director General CNH Industrial Austria. „Introducerea Farmall 75C Electric marchează un agajament important în această lungă istorie și demonstrează dezvoltarea tehnologică și inovativă pe care le-am introdus prin tractoarele Farmall de când am readus marca în gama noastră. În cel de-al 100-lea an cu Farmall, este deosebit de plăcut să primim acest premiu și să marcăm următoarea etapă din istorie.”