Тракторы, сельхозтехника Case IH в Молдове | Tractoare in Moldova

Ставчены: 079 431 144

Бельцы: 079 401 118

Комрат: 078 884 988   

Clienții Agroprofi au vizitat uzina Case IH din St Valentin, Austria

AgroProfi a organizat zilele acestea, pentru un grup de clienți o vizită de lucru la uzina Case IH din St. Valentin, care produce tractoare de la 100 CP la 300 CP pentru sectoarul agricol.

Prin acestă vizită compania și-a propus să prezinte în exclusivitate condițiile de flexibilitate ale fabricii, standardele ridicate de calitate, precum și sistemele de producție excelente posibile pe o linie de asamblare extrem de adaptabilă. Aproape unic în sectorul mașinilor agricole, acest lucru permite producerea unei game largi de modele de tractoare, indiferent de tipul constructiv, linia de echipamente sau standardele de emisii specifice țării.

Menționăm că fabrica de tractoare din St. Valentin se bucură de o reputație impecabilă în cadrul CNH Industrial, încorporând principiile World Class Manufacturing (WCM), fiind prima fabrică agricolă industrială CNH din regiunea Europei care a obținut statutul de WCM Silver.

Coordonând 12.000 de piese de la peste 400 de furnizori din întreaga lume, fabrica produce peste 10.000 de tractoare anual pentru clienții din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa, Australia și Noua Zeelandă.

Amintim că fabrica Case IH Europe și STEYR din St. Valentin, Austria a fost numită „Compania Eficientă a Anului” în prestigioasa competiție „Factory 2020”.