Тракторы, сельхозтехника Case IH в Молдове | Tractoare in Moldova

Ставчены: 079 431 144

Бельцы: 079 401 118

Комрат: 078 884 988   

AgroProfi își prezintă noutățile la MOLDAGROTECH 2023

Cu o poveste de succes începută în 2013, compania AgroProfi sărbătorește anul acesta 10 ani în care și-a dedicat timpul și eforturile pentru a deveni o prezență semnificativă pe piața tehnicii și utilajelor agricole din Republica Moldova. 

Provocările acestui an sunt de o cu totul altă natură însă în ciuda tuturor dificultăților, Case IH rămâne fidel principiilor și tradițiilor sale de a fi un partener de încredere pentru fermieri în rezolvarea dilemelor zilnice. Acest lucru se aplică și statutului de sponsor general al expoziției Moldagrotech. Or, această expoziție cu tradiție organizată de echipa Moldexpo oferă în primul rând fermierilor noștri frumoasa ocazia de a se familiariza cu cele mai recente inovații și tendințe mondiale în domeniul utilajelor și tehnologiilor agricole ce urmează a fi implementate.

Doar prin renovarea parcului tehnic cu echipamente moderne extrem de eficiente și productive, aplicând noi tehnologii de economisire a resurselor, irigare și management prudent putem aduce agricultura la un alt nivel, așa încât să avem venituri stabile, necătând la situația economică și a factorilor meteo-climatici.

Vă dorim tuturor să petreceți zile de expoziție cu folos pentru dumneavoastră și afacerea pe care o administrați!