Тракторы, сельхозтехника Case IH в Молдове | Tractoare in Moldova

Ставчены: 079 431 144

Бельцы: 079 401 118

Комрат: 078 884 988   

Adaptarea la Schimbările Climatice prin Tehnologii Agricole

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, combină şi textPe 30 și 31 mai 2024, agricultorii din nordul și sudul Republicii Moldova au avut ocazia să participe la două seminare interactive, organizate de compania Agroprofi și parteneri. Tematica centrală a acestor seminare a fost „Adaptarea la Schimbările Climatice prin Tehnologii Agricole”.

Seminarele organizate au adus împreună o comunitate mare de fermieri, specialiști în agricultură și experți internaționali în domeniu. Prezentările au fost concentrate pe soluții inovatoare pentru cultivarea terenurilor și optimizarea resurselor în condițiile schimbărilor climatice. „Or, în acest context noi identificăm și promovăm un pachet de tehnologii, care să răspundă tuturor necesităților fermierului, mai ales în contextual în care temperaturile cresc, iar cantitatea de precipitații se reduce de la an la an”, a menționat administratorul companiei Vladimir Ghiliov.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, boxă, şah, mulţime şi text

Includerea sesiunilor teoretice cu demonstrații practice axate pe experiența fermierului a facilitat schimbul de cunoștințe prin aplicabilitatea tehnologică de la A la Z.

Aceste evenimente au fost un pas important în direcția modernizării agriculturii și adaptării la provocările climatice. Ele au demonstrat că prin adoptarea tehnologiilor moderne, agricultorii pot să își îmbunătățească productivitatea și sustenabilitatea, asigurând astfel un viitor mai sigur pentru agricultura din Republica Moldova.

         Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text            Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi combină           Ar putea fi o imagine cu 2 persoane   

                                     Ar putea fi o imagine cu 9 persoane Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi combină

              Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi text care spune „4-0 不 -IV ١ Fackn MAFOR SECUD Organic Organicland land CASE CASE и Organic Organicland land CASE น่ง”  Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, combină şi text  Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, combină şi text