Тракторы, сельхозтехника Case IH в Молдове | Tractoare in Moldova

Ставчены: 079 431 144

Бельцы: 079 401 118

Комрат: 078 884 988   

CASE IH sponsorizează APRILIA în cursa MOTOGP™

AIMING FOR THE PODIUM - CASE IH TO SPONSOR APRILIA IN MOTOGP™ SERIES FOR SEASON TWOO echipă — o viziune

Înaintea primei curse din seria Campionatului Mondial MotoGP 2023, Mirco Romagnoli, vicepreședintele Case IH și STEYR, a declarat: „Case IH este încântat să fie din nou partenerul oficial al Aprilia Racing și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această cooperare fructuoasă. Împărtășim același spirit de echipă și viziune, ne concentrăm pe inovație și excelență, ne străduim continuu pentru succes și suntem pasionați de ceea ce facem.»

Mare recunoaștere pentru marca Case IH

Colaborarea dintre unul dintre cei mai importanți producători de echipamente agricole din lume și una dintre cele mai de succes echipe din istoria curselor de motociclete a început în 2022, generând o atenție extinsă, publicitate și o recunoaștere mai largă.
Pentru a evidenția parteneriatul, Case IH a expus o motocicletă Aprilia la numeroase târguri și expoziții de-a lungul anului, ceea ce i-a făcut pe vizitatori cointeresați.

O potrivire perfectă: agricultură și sport cu motor

„Acest parteneriat de succes între două mărci complementare îi permite Case IH să ajungă la un public mai larg, mai tânăr, în Europa și nu numai”, a declarat vicepreședintele Case IH. „Când cele două echipe ale noastre de inginerie s-au întâlnit, a devenit evident ce au în comun agricultura și tehnologia. Există multe asemănări și oportunități din ambele părți. De exemplu, Case IH și Aprilia Racing se bazează pe tehnologii digitale avansate similare pentru a accesa și monitoriza datele vehiculelor de la distanță,  ambele fiind dependente de ajustarea constantă a setărilor și de reevaluarea strategiilor pentru a maximiza performanța.”

Obiective mari în față
„Am demonstrat că suntem unul dintre cei mai importanți concurenți în seria Campionatului Mondial MotoGP”, a subliniat  Massimo Rivola, CEO Aprilia Racing. „Toți cei de la Aprilia Racing așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea cu Case IH în 2023. Echipa noastră este concentrată pe meserie, iar obiectivul nostru este ferm pe titlul de Campion Mondial. În sporturile cu motor, pilotul care câștigă nu câștigă niciodată singur, pentru că este un efort de echipă. Acest spirit de echipă, combinat cu impulsul pentru excelență și succes, este în mod clar un alt lucru pe care îl împărtășim cu Case IH

Aprilia Racin:  bit.ly/3M034cu

Aprilia Racing_Maverick Vinales on Case IH Puma 260