Ziua Câmpului AgroProfi – cel mai important eveniment pentru sectorul agroindustrial

Compania Agroprofi a organizat în data de 17 august Ziua Câmpului – cel mai important eveniment destinat promovării tehnicii agricole moderne și dezvoltării relațiilor cu agricultorii și partenerii. De aceasta data evenimentul s-a desfășurat pe un câmp din localitatea Corlăteni, raionul Rîșcani.

Peste 250 de fermieri din 150 gospodării agricole din toate localități al Republicii Moldova au participat la sărbătoarea de maşini, echipamente şi tehnologii No-Till, Mini-Till și Strip-Till pentru sectorul agroindustrial.

Anul acesta Ziua Cîmpului a fost distinată aniversării a 175 de ani a brandului mondial Case IH — o mărturie a multor ani de calitate, perseverență și progres. Este, de asemenea, o ocazie de a reflecta asupra principiilor directoare ale ingineriei inovatoare, puterii eficiente și ale design-ului inovator, o filozofie care va continua și în viitor compania Case IH.

Ca și edițiile precedente, producătorii agricoli au rămas impresionați de tehnica expusă, precum și de felul în care a fost organizat eveniment. Demonstrația tehnicii performante în lucru, muzica live, atmosferă plăcută, tombolă și multe cadouri de valoare, bucate alese la grătar și ceaun, veselie și multe alte surprize plăcute i-au așteptat pe cei prezenți la Ziua Câmpului 2017.

Compania AgroProfi este mereu alături de fermieri cu tehnica de calitate mondială, echipamente moderne și consultații eficiente.

0

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × два =