Discul Väderstad CrossCutter – “Mașina anului 2018”

Discul CrossCutter este specialist atunci când se lucrează în diagonală faţă de direcţia de înaintare. Fiecare disc este amortizat individual astfel încât oferă abilităţi excelente de copiere a terenului. Discul CrossCutter este proiectat să prelucreze samulastra şi buruienile dificile într-un mod economic.

Discul CrossCutter în combinaţie cu o grapă de paie frontală, împrăştie eficient resturile de rapiţă, în timp ce distruge şi capsulele nerecoltate. Discurile cultivă solul apoi până la 3 cm adâncime şi crează un pat germinativ fals. Prin crearea acestor paturi germinative false, solul este deposedat de acumulările de samulastră de rapiţă.

O problemă în creştere sunt buruienile rezistente la erbicide. Discul CrossCutter este imbatabil la lucrarea superficială. De exemplu, iarba neagră este o problemă în creştere. Iarba neagră germinată previne germinarea altor seminţe de iarbă neagră. Prin treceri repetate cu discul CrossCutter, se efectuează un foarte bun control al acestei buruieni. Efecte similare pot fi obţinute cu alte tipuri de buruieni precum şi seminţele de culturi anuale. Nici o buruiană nu rezistă oţelului.

0

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − 13 =