Showing all 5 results

Case IH Maxxum 125

TRACTOR UNIVERSAL MAXXUM

Maxxum este alegerea ideală pentru cei care caută un pachet de putere și versatililate ce combină perfect mediul de lucru suprem pentru operator cu tehnologia de ultimă generație. Tractoarele din seria Maxxum sunt lidere pe segmentul lor de piaţă atunci când vine vorba de productivitate şi rentabilitate maximă a investiţiei. Având un design simplu și flexibil, aceste tipuri de tractoare au fost proiectate pentru a corespunde întocmai necesităţilor celor care le folosesc.

TRACTOARELE DIN SERIA MAXXUM – FABRICATE ÎN AUSTRIA

Tractor Case IH Magnum

TRACTORUL CASE IH MAGNUM

TEHNOLOGII AVANSATE TIMP DE MAI MULT DE 25 DE ANI

Tractoarele din seria Case IH Magnum reprezintă o combinaţie armonioasă dintre design-ul reuşit şi tehnologiile avansate. Abordarea tradiţională minuţioasă a inginerilor corporaţiei CNH faţă de construcţia liniei de tractoare Magnum în tandem cu calitatea înaltă a dotărilor, oferă un nivel unic de confort şi siguranţă.

Noile tractoare Magnum sunt echipate cu motoare puternice FPT Cursor 9 şi sisteme de transmisie sigure Full PowerShift™, ceea ce permite scoaterea acestei serii la un nou nivel de calitate.

Tractor Case IH Puma

Tractorul universal Case IH Puma

Caracteristica principală a tractorului Case IH Puma este versatilitatea utilizării şi eficacitatea care depinde de aceasta. Este un ajutor de neînlocuit în orice tipuri de lucrări agricole, de la semănat, până la lucrări de transportare şi recoltare a roadei.

Versatilitatea Case IH Puma se datorează distribuţiei optime a greutăţii pe axe, arborelui prizei de forţă puternic, cabinei încăpătoare şi corelaţiei perfecte dintre greutatea tractorului şi forţa motorului.

Proprietarii Puma apreciază siguranţa şi costurile mici de exploatare, care sunt reprezentative pentru tractoarele Case IH.

Productivitate crescuta cu 26%

Tractoarele Puma sunt propulsate de performanțele motoarelor cu tehnologie Hi-eSCR, dezvoltate de FPT Industrial. Acestea sunt foarte productive şi manevrabile – fiind cu 26% mai puternice comparativ cu alte tractoare similare. Astfel, acestea fac față cu succes celor mai dificile lucrări agricole sau de transport. Grație sistemului hidraulic avansat ce le echipează, acestea pot face față cu succes și operațiunilor de ridicare. Forţa de tracţiune a tractoarelor din seria Puma este de maxim 10.460 kg. Toate aceste caracteristici vă conferă performanţe impresionante, sezon după sezon.

 

Tractor Farmall JX 110

TRACTOR UNIVERSAL

Tractoarele Case IH seria Farmall JX sunt de dimensiuni compacte şi de o manevrabilitate excelentă.

Transmisia mecanică cu servocomandă asigură manevrabilitatea simplă a deplasării înainte/înapoi. Tractoarele Case IH seria Farmall JX sunt prevăzute cu mecanism de suspendare posterior cu bară de tracţiune, sistem hidraulic productiv.

 

Pentru confortul operatorului, aceste tractoare dispun de o cabină încăpătoare şi confortabilă, cu aer condiţionat şi funcţie de încălzire.

Tractorul specializat pentru vii și livezi Quantum

Tractorul specializat pentru vii și livezi

Tractorul specializat Case IH Quantum este destinat lucrărilor de viticultură şi pomicultură, pentru prelucrarea culturilor prăşitoare/legumelor şi pentru alt tip de lucrări efectuate în spaţiu limitat. Configurarea îngustă permite o manevrabilitate uşoară a tractorului între rânduri, fără a afecta culturile, iar centrul de greutate inferior asigură stabilitate pe dealuri şi în pante.