Showing all 3 results

Complexul de semănat Väderstad Rapid

Complexul de semănat Väderstad Rapid

Semănătoarea pentru culturile cerealiere

Semănătoarea pentru culturile cerealiere marca Vaderstad, model Rapid reprezintă un utilaj universal capabil să lucreze în baza oricărei tehnologii aplicate (tradițională, No-Till și Mini-Till) datorită secției în 2 rînduri de discuri pentru prelucrarea solului și sistemul hidraulic ce permite crearea unei presiuni a brăzdarului asupra solului în valoare de pînă la 235 kg. Sistemul de fertilizare plasează îngrășemintele minerale în spațiul dintre rîndurile semănate la o adîncime cu 2,5 cm mai jos de semințe. Această particularitate permite folosirea la maxim a productivității culturilor agricole. În ce privește rezervorul pentru semințe/fertilizanți, cu volum total de 4 350 litri, acesta este dotat cu perede flexibil cu posibilitatea de a-l împărți în proporția necesară de  semințe/fertilizanți  (100, 30/70, 50/50 etc.). Calitatea excelentă a semănăturilor la fel e obținută grație presiunii absolut uniforme a brazdarelor pe sol. Viteza de lucru de pînă la 14 km/h prezintă garanția unei productivități fenomenale. Sistemul de lucru mecanic precum și folosirea în producerea organelor de lucru a utilajului specilizat V55 oferă o fiabilitate excepțională, fapt confirmat de garanția extinsă la 24 de luni.

Sistemul de ajustare E-Control pe baza de iPad permite în regim de timp real ajustarea și monitorizarea procesului de semănat.

2 ani garanție!

Maschio Gaspardo MISTRAL MTR 12

Maschio Gaspardo MISTRAL MTR 12

Semănătoare de precizie pentru culturi prăşitoare

Semănătoarea universală în vid, cu precizie mare MISTRAL este destinată pentru semănarea culturilor prăşitoare cu introducerea simultană a îngrăşămintelor.

Sistemul pneumatic de distribuție a semințelor garantează o aplicare extrem de uniformă, chiar și la semănarea semințelor cu formă și dimensiune inegale.

Semănătoarea poate fi echipată adiţional cu secţii de rezistenţă mare şi paralelogram consolidat, precum şi cu monitor SERIO.

Serio monitor

Costul semănătorii MTR MISTRAL 12 include:

  • Instruirea personalului;
  • Livrarea la gospodăria agricolă;
  • Punerea în exploatare;
  • Dispozitiv de transport.

Semănătoare pneumatică de precizie Tempo F

VADERSTAD TEMPO TPF

Semănătoare pneumatică tractabilă de precizie

Cu ajutorul Tempo, semănatul poate fi efectuat şi la viteze mari fără a pierde nimic din precizie. Rezultatul este o combinaţie unică de semănat uniform şi capacitate excelentă. În spatele calităţilor Tempo stau mulţi ani de dezvoltare petrecuţi de inginerii noştri. Această muncă de dezvoltare a fost urmată de testări dificile în câmp în numeroase ţări, în strânsă colaborare cu fermierii şi consultanţii agricoli.