Showing the single result

Combină AXIAL-FLOW seria 140

Combină cu un singur rotor pentru recoltarea cerealelor seria 140 (5140, 6140, 7140)

Având o capacitate de batere și separare superioară, noul rotor reconfigurat al tuturor modelelor de combine din seria 140 permite recoltarea eficientă chiar și a celor mai productive plante, în cele mai dificile condiții de sol și vreme. În calitate de pionier al tehnologiei rotorului compact, Case IH pune la dispoziția celor interesați utilaje agricole care au trecut testul timpului. Design-ul rotorului compact și al sistemului de alimentare a fost optimizat și mai mult pentru ca utilajele noastre să facă față condițiilor de recoltare întâlnite în Europa. Randamentul sporit de lucru, pierderile reduse de boabe și intervalele de mentenanță mai lungi contribuie la productivitatea de recoltare a combinelor Axial-Flow® din seria 140 și la profitabilitatea afacerii.

Combina Case IH este cunoscută pentru productivitatea şi siguranţa ei maximă.

Combinele AXIAL-FLOW sunt proiectate în baza principiului tehnologiei unui singur rotor şi avantajelor asociate acestuia. Acest mecanism, testat în timp şi în aceeaşi măsură simplu şi eficient, asigură calitatea superioară a cerealelor, productivitatea înaltă şi este una dintre cele mai sigure şi uşor de deservit tehnic combine.

Având o capacitate de batere și separare superioară, rotorul al tuturor modele de combine din seria 140 permite recoltarea eficientă, chiar și a celor mai productive plante, în cele mai dificile condiții de sol și vreme. În calitate de pionier al tehnologiei rotorului compact, Case IH pune la dispoziția celor interesați utilaje agricole care au trecut testul timpului. Design-ul rotorului compact și al sistemului de alimentare a fost optimizat și mai mult pentru ca utilajele noastre să facă față condițiilor de recoltare întâlnite în Rebublica Moldova. Randament sporit de lucru, pierderile reduse de boabe și intervalele de mentenanță mai lungi contribuie la productivitatea de recoltare a combinelor Axial-Flow® din seria 140 și la profitabilitatea afacerii