Principala

AVANTAJELE NOASTRE

7

Dealer oficial al producătorilor tehnicii agricole de clasa Premium

Case IH • Maschio Gaspardo • Väderstad • Bobcat • Gregoire Besson •  Восход • Завод Кобзаренка

15,000

Asortiment larg de piese de schimb și consumabile

AgroProfi oferă o gamă completă de piese de schimb și consumabile, care include mai mult de 15 000 de articole

7/365

Deservirea tehnică de calitate

Specialiștii noștri calificați sunt gata să ofere orice sprijin tehnic necesar pentru activitatea de întreținere a echipamentului

%↓

Soluţii avantajoase pentru procurarea utilajelor agricole

AgroProfi este întotdeaună gata să vă vină în întâmpinare şi, împreună cu partenerii săi financiari, să vă ofere cele mai avantajoase soluţii pentru achiziţia utilajelor agricole necesare

 

TEHNICA ȘI AGREGATE PENTRU AGRICULTURĂ

STIVUITOR TELESCOPIC PENTRU AGRICULTURĂ

BOBCAT TL 360 AGRI — CAMPIONUL DE NECONTESTAT AL LUCRĂRILOR GRELE ÎN AGRICULTURĂ

DEALER OFICIAL AL PRODUCĂTORILOR TEHNICII AGRICOLE DE CLASA PREMIUM

CLIENȚII DESPRE AGROPROFI

Serghei Ivanov

Ivanov-Serghei

„Agroprofi este de departe una din cele mai prompte companii cu care am lucrat până acum. În ciuda distanței, nu am stat niciodată în câmp, cu tehnica rămasă în pană, mai mult de 24 de ore. În timpul cel mai apropiat urmează să achiziționăm de la Agroprofi încă câteva tractoare Maxxum”

Gheorghe Panfil

agroprofi-clien2

„Avem în dotarea sa una dintre cele mai performante combine ale companiei Case IH. Combina Case IH Axial-Flow 9230 este foarte puternică și are cele mai noi opțiuni posibile. Când urci într-o astfel de mașinărie, ai impresia că ai fi într-un mercedes al tuturor mașinilor agricole. Pe lângă cei circa 570 cp, are și un randament foarte înalt de producere cu pierderi minimale.”

Dumitru Cotet

Dumitru-Cotet

„Suntem foarte mulțumiți de combina Case IH Axial Flow și tractorul Puma 225 CVX cu dotare maximă pe care le avem în dotare. În ziua de azi, pentru ca afacerea să fie profitabilă, toate operațiile agricole trebuie făcute la timp, iar fără utilaje cu un randament înalt acest lucru e greu de realizat.”