Expoziția «Moldagrotech» și soluții eficiente pentru agricultură de la AgroProfi

Compania «AgroProfi» a prezentat la Expoziția «Moldagrotech» soluții eficiente pentru agricultura

În perioada 18-21 octombrie la Centrul Internațional de Expoziții «Moldexpo» se desfășoară cea de-a XXXIII-a Expoziție Internațională Specializată «Moldagroteh».

În cadrul Expoziției produsele sale le-a prezentat, de asemenea, sponsorul general compania «AgroProfi», care le oferă producătorilor agricoli din Moldova soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor de producție. Este vorba de tehnică și piese de schimb de la producătorii cu renume mondial, cum ar fi: Case IH, Maschio Gaspardo, Väderstad, Bobcat, Sunrise, Fabrica «Kobzarenko».

Cele mai avantajoase condiții de finanțare în Republica Moldova

Directorul General al «AgroProfi», Vladimir Ghiliov, a declarat că «AgroProfi» este întotdeauna gata să vină în întîmpinarea clientului și împreună cu partenerii financiari să ofere soluții financiare profitabile pentru achiziționarea tehnicii. Astfel, compania Case IH a lansat prin dealerul său exclusiv în Republica Moldova — compania AgroProfi, Programul Special de Creditare pentru tehnică agricolă în rate. Prin intermediul acestui Program de Creditare fermierii vor putea beneficia cele mai avantajoase condiții de finanțare în Republica Moldova.

Программа финансирования Case IH

Compania «AgroProfi» și partenerul acesteia, Case IH, nu numai comercializează echipamente agricole, dar și oferă soluții eficiente pentru agricultori. Potrivit spuselor lui Igor Tcaciuc, reprezentant al Companiei Case IH, companiile oferă conceptul 3S (Sales, Spare Parts, Service), ceea ce presupune și deservirea, piese de schimb și tehnică agricolă.

«Specialiștii calificați sînt gata să ofere orice suport tehnic necesar, lucrări de deservire și întreținerea tehnică a utilajului agricol -7 zile pe săptămînă, 24 de ore pe zi», a menționat Fiodor Belicevicen, șeful secției Deservirea Tehnică și Piese de Schimb al Companiei «AgroProfi».

«AgroProfi are prezentat clienților, prietenilor și partenerilor săi o serie de noutăți, în cadrul Expoziției «Moldagroteh Autumn-2017». În special, compania a demonstrat:

  • tractorul universal Case IH, model Puma 180;
  • heder pentru recoltarea a porumbului, marca Case IH, model 4406;
  • un plug de producție Gregoire Besson, unul dintre principalii producători mondiali de pluguri și echipamente de cultivare;
  • semănătoarea îmbunătățită de la compania Väderstad, întregul proces de monitorizare a lucrărilor căreia este realizat printr-un sistem special în baza iPad-ului.
  • remorca, produsă de compania Zavod Kobzarenko din Ucraina, pentru lucrări agricole.

Expoziția «Moldagroteh» (de toamnă) este unul dintre cele mai mari proiecte expoziționale în domeniul agriculturii, la care este prezentat întregul spectru de mașini și utilaje agricole noi, precum și cele mai avansate tehnologii și materiale pentru producția agricolă. Expoziția este organizată anual, toamna și primăvara.

0

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать + два =