Despre compania

AgroProfi este dealerul oficial al companiilor producătoare de utilaje agricole: Case IH (SUA); Maschio Gaspardo (Italia); Vaderstad (Suedia); Gregoire Besson (Franța); Bobcat (SUA)

AgroProfi este compania care se dezvoltă activ şi care oferă producătorilor agricoli din Republica Moldova soluţii eficiente pentru activitatea lor de producere, sub formă de utilaje şi piese de la cei mai renumiţi producători, cum ar fi:

Case IH — tractoare, combine pentru recoltarea cerealelor, stropitori autopropulsate, semănători, utilaje de cultivare a solului;

Maschio – Gaspardo — o gama de maşini de cultivare a solului, semănători pentru semănarea culturilor cerealiere, semănători de înaltă calitate pentru semănarea culturilor prăşitoare şi a legumelor, conform tehnologiilor cu regim de economisire a resurselor, stropitori suspendate şi ataşabile, freze şi dispozitive de fărâmiţare a resturilor vegetale;

Vaderstad — utilaje de cultivare a solului şi semănători pentru semănarea culturilor cerealiere şi prăşitoare, la cultivarea culturilor conform tehnologiilor cu regim de economisire a resurselor;

AgroProfi dispune de un asortiment larg de piese de schimb, care cuprinde peste 10000 de unităţi, astfel fiind în stare să asigure livrarea lor în caz de necesitate. Iar specialiştii noştri calificaţi sunt pregătiţi să presteze orice asistenţă de ordin tehnic necesară pentru efectuarea lucrărilor şi deservirea tehnică a utilajelor.

Compania AgroProfi este gata sa vă vină în întâmpinare şi să vă ofere, în colaborare cu partenerii noştri financiari, soluţii financiare avantajoase pentru procurarea utilajelor tehnice.

“Soluţii eficiente pentru agricultură” reprezintă misiunea Companiei AgroProfi, care constituie fundamentul bunăstării.

La 1 decembrie 2015 Compania Agroprofi, dealerul exclusiv Case IH, a deschis primul centru Case IH din Republica Moldova. La eveniment au participat peste 150 de producători agricoli din toate raioanele Republicii Moldova.

Iar în data de 29 septembrie 2016 sau deschis ușile filialei Case IH la nord în orașul Bălți.

Acest centru de deservire tehnică va presta un spectru complet de servicii: consultări şi livrarea utilajelor agricole autopropulsate şi remorcate Case IH, Maschio Gaspardo, Vaderstad, deservirea tehnică a utilajelor, livrarea pieselor de schimb şi accesoriilor.

Şi totul sub un singur acoperiş.

În dată de 21 decembrie au fost deschise ușe Filialei Sud a rețelei Case IH în municipiul Comrat.

Centrul a fost proiectat și construit după standardele corporative superioare Case IH.

La ceremonia de înaugurarea centrului tehnic Case IH a fost prezentă conducerea Gagauziei și municipiului Comrat, care a numit eveniment unul foarte important pentru regiunea.

Urăm succes şi prosperitate tuturor agricultorilor din Republica Moldova!