Deservire tehnică și piese de schimb

Compania AgroProfi îşi menţine poziţia de lider datorită portofoliului de produse, reacţiei rapide la cerinţele pieţei şi grijii continue faţă de clienţi şi interesele acestora. Unul din astfel de exemple este deservirea tehnică de calitate şi livrarea la timp a pieselor de schimb, la preţuri rezonabile.

Compania AgroProfi are ca obiectiv dezvoltarea relaţiilor pe termen lung cu producătorii agricoli din Republica Moldova. Acest scop poate fi atins doar prin investiţii în pregătirea şi perfecţionarea personalului de deservire tehnică. Inginerii şi mecanicii AgroProfi participă anual la instruiri organizate în cadrul uzinelor furnizorilor şi în centrele de instruire din Italia, Suedia, Austria şi Ungaria. Fiecare inginer are acces la utilaje speciale iar toate automobilele de deservire tehnică sunt utilate cu echipamentul necesar.

Inginerii pot să iasă în orice anotimp al anului și în orice zi a săptămânii, și practic la orice oră – zi și noapte. Noi lucrăm 24 din 24. Sunt ingineri de serviciu care rezolvă absolut toate probleme.

În ceea ce privește piesele de schimb, la Agroprofi acestea pot fi găsite într-o gamă largă și care sunt compatibile atât cu utilajul pe care îl vinde compania, cât și cu alte utilaje vândute de companiile de tehnică agricolă de pe piață. Pentru doritorii de a procura asemenea piese în sezonul de primăvară compania oferă reduceri de 15%