Deservire tehnică a utilajelor agricole

Deservirea tehnică a utilajelor agricole Case IH, Maschio Gaspardo, Vaderstad, New Holland

Compania AgroProfi dispune de un departament de deservire tehnică profesională a utilajelor agricole. Echipa de specialişti este pregătită să preia orice chemare la gospodăria dvs. pentru a efectua lucrările de deservire tehnică de orice dificultate, cum ar fi:

  • Schimbarea uleiurilor şi filtrelor;
  • Diagnosticul defectării;
  • Reparaţia capitală şi de întreţinere a tuturor ansamblurilor şi agregatelor (motor, cutia de viteze, punţi, utilajul electric, mecanism de suspendare şi etc.);
  • Lucrări de dare în exploatare;
  • Instruirea mecanizatorilor;

Dispunând de un asortiment larg de piese de schimb, cuprinzând mai mult de 10000 de tipuri, compania este în stare să asigure livrarea lor neîntreruptă, dacă este cazul, iar specialiştii noştri calificaţi sunt pregătiţi să acorde orice asistenţă tehnică necesară prin lucrările de deservire tehnică disponibile 7 zile pe săptămână.

Centrul de deservire tehnică AgroProfi dispune de un punct modern de deservire tehnică a utilajelor agricole în Moldova, ceea ce permite producătorilor agricoli să evite perioadele de inactivitate lungi din cauza defectării tehnicii şi agregatelor.