Semănătoarea de precizie Tempo L de la Väderstad a bătut recordul mondial la semănarea porumbului

Case IH și Väderstad au stabilit un nou record mondial la semănarea porumbului cu tractorul Magnum 380 CVX și semănătoarea de precizie Tempo L 16, în data de 11-12 Aprilie 2017, eveniment ce a avut loc la ferma Agoston Puszta din apropierea orașului ungar Enying.

Astfel, au fost însămânțate 502,05 hectare cu porumb, într-un interval de doar 24 de ore, semănarea făcându-se cu o înaltă precizie, la o viteză medie de lucru de 20 km/h, un test ce a fost trecut cu brio de cele două utilaje.

 

Recordul anterior a fost de 448,29 de hectare semănate într-un interval de 24 de ore, fiind realizat cu o semănătoare pe 24 de rânduri și buncar unic pentru semințe. De această dată, implementul de la Väderstad a avut 16 rânduri și buncăre individuale pentru sămânță și pesticide, fiind aplicată totodată și o fertilizare. Într-un final, noua performanță atinsă a fost de 502.05 hectare.

”Acest record mondial este un semnal clar cu privire la enorma capacitate și precizie a semănătorii Tempo. Foarte important, deși semănatul a fost efectuat la o viteză de 20 de kilometri la oră, lucrarea s-a făcut cu o precizie remarcabilă”, a declarat Mattias Hovnert, directorul de marketing și vânzări al Väderstad.

Iunie 2017 — Germinare promițătoare

În ciuda faptului că primăvara în Ungaria a fost foarte uscată — câmpul demonstrează o germinare foarte promițătoare.

0

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать + семнадцать =